Vandringsmandens vadsæk anno 2019

7

sponsoreret

Den moderne vandringsmand behøver ikke at gå ned på en ubekvem rygsæk.

Det bedste ved en vandretur er kontakten med naturen. Landskabet under fødderne og i omgivelser der byder på nye vinkler og udsigter ved hvert enkelt skridt fremad. Der kan også være en glæde forbundet med skiftende vejr, og endda ved at trodse vildt eller uventet vejr… Særligt hvis udstyret er beregnet til at kunne klare alt slags vejr, og hvis det holder hvad det lover.

Det værste ved en vandretur er, hvis skoene eller rygsækken gnaver, hvis tøjet, udstyret. maden eller soveposen er blevet våd. Komforten behøver ikke blive ringere, end man ønsker, og end den behøver at være, selvom man er på vandretur eller på anden vis udlever sit frilufts-liv.

En vandrerygsæk kan fås i modeller der er specielt designede til forskellige typer af ture. De har vægt på forskellige egenskaber, der egner sig særligt til forskellige aktiviteter, om turen byder på ski eller trekking, eller om rygsækken skal med på fiskeri, jagt eller på ekspedition, og til forskellige klimaer.

På campz.dk kan man søge blandt flere end 1500 forskellige vandrerygsække, og søgefunktionen hjælper med at finde den rette. Hvor meget må rygsækken veje, og hvor meget skal du have plads til, vil formentlig være de vigtigste spørgsmål. Særlige features ved den enkelte rygsæk vil være meget værdifulde på rejsen, afhængigt af om det er features du kan få brug for. Man kan også søge ud fra sit behov for rygstøtte. Hvis man skal på en længere ekspedition er man afhængig af en vandrerygsæk man kan holde ud at bære hele vejen. Er den blot kortvarigt i brug, er det mindre vigtigt. Der findes selvfølgelig også rygsække der er særligt designede til mænd, kvinder og børn og rygsækkene findes i alverdens designs og farver.