Trænger kontoret til lidt lydabsorbering?

7

sponsoreret

Det er vigtigt med gode lydforhold på arbejdspladsen, for det giver generelt et bedre arbejdsmiljø. Tavle og Akustikspecialisten sørger gerne for at udsmykke jeres kontor.

Kender du det med, at støj kan tage over på arbejdspladsen, og det føles som om, man sidder i kontakt larm. Sådan kan det godt blive, hvis lyd- og akustikforholdene ikke er helt optimale.

Tavle og Akustikspecialisten har alt fra bord- og gulvskærme til væghængte absorbenter, nedhængende, lydtætte telefonbokse og helt lydtætte rum i forskellige størrelser.

Faktisk kan man godt sige, at akustikforholdene kan spille en afgørende rolle på arbejdspladsen. Lyd spiller en stor rolle for såvel koncentrationen som for kommunikationen, og det gælder både i konferencelokaler og for den individuelle arbejder. Enhver afbrydelse koster tid og fokus, og her kan det blandt andet være en idé med rumdelere, sådan at der kan formes separate arbejdspladser, der kan være en nødvendighed for fuld koncentration og fokus på produktivitet

Her kan en løsning blandt andet være de meget moderne, hængende rumdelere fra Plaid. De opfylder kravene, som du måtte have til en typisk rumdeler i forhold til lydabsorbering men sætter samtidigt en ny standard for absorberkategorien.

Hvis det på din arbejdsplads er vigtigt at kunne have en uforstyrret samtale, så kan de lydtætte telefonbokse fra DOMO med lydabsorberende fyldning også være en idé. De fås i mange forskellige farver, så du kan vælge lige netop den farve, der passer bedst til din arbejdsplads, og så kan de være med til at give lidt liv på et måske helt hvidt kontor. Hvis du er interesseret, så køb her.