Spar penge, når du køber elektronik

7

sponsoreret

Elektronik kan godt være dyrt, og derfor vælger mange af os at købe brugt. Alternativet til at købe brugt af privatpersoner er at købe såkaldt refurb. Ved at købe refurb får du nemlig de samme gode priser, du kender fra brugtmarkedet, men samtidig er der en virksomhed, der stiller en garanti for, at varen har en bestemt kvalitet og stand.

Her er dine muligheder

Det er altid værd at overveje refurb, når du står og skal købe elektronik. Her får du nemlig elektronik, der er renoveret så godt som muligt, og desuden kommer det med den nyeste software, så det er klar til brug med det samme, det kommer ind ad døren. Mange steder er der også forskellige betegnelser for standen, så du faktisk kan vælge købe noget, der er i samme stand, som da det blev købt, og derfor er eneste forskel, at du sparer penge.

Og hvis du kan gå lidt på kompromis med standen på din elektronik, så længe det altså stadig virker uden problemer, er der endnu flere penge at spare i forhold til at købe samme produkt fra ny i en butik. Udover computere og mobiltelefoner er der tilmed hele kontorpakker nogle steder, så du ikke skal ud og finde enkeltdelene hver for sig.

Et sidste argument for refurb er også, at det er bedst at genbruge ting fremfor at producere nyt hele tiden, hvilket ellers kræves, hvis folk selv vil bryde plomberingen, og derfor er brugt elektronik også et miljøbevidst valg.