Skal jeg vælge et USB-stik eller en ekstern harddisk?

7

sponsoreret

Bærbare lagerenheder er en praktisk mulighed, når du skal på farten og ikke ønsker at medbringe noget tungt. Du skal nemlig blot tilslutte den bærbare lagerenhed til din computer, og så er den klar.

Men har du nogensinde overvejet, om det er bedst for dig at vælge et USB-stik eller en ekstern harddisk? Her finder du en sammenligning af de to enheder, så du kan beslutte, hvad der er den bedste mulighed for dig.

USB-stik vs. ekstern harddisk: Hvad er bedst?
Den eksterne harddisk har en fordel i forhold til et USB-stik, når det kommer til forholdet mellem lagringspladsen og prisen. Dog er den eksterne harddisk betydeligt større i fysisk størrelse end et USB-stik. Det er derfor værd at overveje, hvor meget du skal lagre på en enhed, samt om størrelsen har nogen betydning for dig.

De eksterne harddiske er desuden bedst egnede til brug med computere og bærbare computere. USB-stik er på den anden side meget bærbare, let tilgængelige og relativt holdbare. Prisen på USB-stik er lavere end på eksterne harddisks, da lagringspladsen oftest er mindre. USB-stik er perfekte for dem, der regelmæssigt har brug for at tage forskellige filer og dokumenter med på farten uden, at det fylder for meget i tasken.

Mens markedet er oversvømmet af muligheder for datalagring, er der ingen klar vinder, når det kommer til valget mellem et USB-stik og en ekstern harddisk. Beslutningen afhænger nemlig i høj grad af dine personlige præferencer og krav.