Skal du have filmet en reklamefilm?

7

sponsoreret

ProSonas kan stå for videoproduktion i professionel kvalitet til reklame for din virksomhed eller lignende.

ProSonas arbejder med at producere video for både private, virksomheder, institutioner og lignende. Det kan både være, det man kalder live videoproduktion og det, man på engelsk kalder “post production”.

Ved post production kommer der en og filmer en masse små bidder, som vedkommende efterfølgende klipper sammen. Der er typisk tale om 1 mand, 1 kamera, 1 mikron, 1 serielt forløb, der redigeres sammen til 1 videofilm til sidst. Her kunne en efterspørgsmål eksempelvis være en reklamefilm for et produkt.

Livevideo er lidt ligesom broadcasting tv. Her filmer forskellige kameraer fra flere vinkler på en gang, og så er der en producer der klipper mellem de forskellige vinkler, og når en liveproduktion er færdig, så er den også klippet og klar og der er typisk ingen efterredigering. Derfor kan man sende noget ud med det samme i stedet for at vente på redigeringen. Man kan også streame, altså sende ud, mens noget sker.

Disse to former henvender sig til meget forskellige behov, så hvis du vil have filmet noget, så kontakt endelig ProSonas og tag en snak med dem om, hvad de kan tilbyde dig.