Professionel laserskæring hos Sigma

7

sponsoreret

Står din virksomhed og skal have laserskåret nogle metaller, men mangler udstyret? Så er Sigma Process Engineering svaret.

Sigma Process Engineering tilbyder laserskæring i metal og aluminiumtil kunder, der ikke selv har en laserskære til rådighed. Sigma råder over Bystronic 5,2 ARC-CO2 laserskærer, der kan hjælpe jer med at fuldende jeres projekter.

Hvis dit laserskære-projekt er i enten varmgalvaniseret stål, rustfri stål, anodiseret aluminium, messing, sort stål, el galvaniseret stål, aluminium, præ lakeret aluminium eller kobber så kan projekterne medbringes til Sigma i Aagaard, der ligger tæt på Kolding.

Bystronic laserskærer giver mere designfrihed, højere præcision og ensartet kvalitet, samtidig med, at skæringen sikrer mindre varmepåvirkning og en pæn, oxidfri snitkant.

Måske har I slet ikke projektet foran jer endnu, men blot en idé, det kan Sigma også hjælpe med gennem råd og vejledning. De tilbyder laserskæring efter tegninger, skitser eller filer, hvad enten det er et enkelt projekt eller en serieproduktion.

Sigma, der til dagligt producerer højteknologiske maskiner og forarbejdningsanlæg, går meget op i at samarbejde med kunderne på projekter og lignende, da udviklingen og produktionen ellers har tendens til at blive for ensidig og uden personlighed.