Petrowsky tilbyder hjælp til VVS i Vejle

7

sponsoreret

Petrowsky tilbyder VVS Vejle. Lyder det som noget, din virksomhed har brug for? Som dynamisk installations- og servicevirksomhed er de specialister inden for deres felt, så du kan trygt kontakte Petrowsky, hvis du ønsker professionel hjælp til VVS-løsninger. 

VVS-specialister

Kender du virksomheder som DGI, CABINN og Diafarm? De er alle eksempler på virksomheder, som har haft glæde af Petrowskys færdigheder. DGI’s administration udenfor Vejle har fået ordnet entreprisen med etablering af ventilation og køling, CABINN i Vejle har fået færdiggjort VVS-entreprisen og Diafarm fik leveret og monteret et kombineret ventilations- og opvarmningsanlæg for luftskifte. Petrowsky har mange færdigheder, og de tilbyder både VVS, ventilation, køling, gas, energioptimering og blikkenslagerarbejde. Det kan lyde af meget, men med knap 50 montører, teknikere, projektledere og ingeniører er der styr på de enkelte projekter, og du kan trygt stole på, at kvaliteten er i top, når du vælger Petrowsky til VVS-projekt i Vejle. 

Kunden er med fra start til slut

Petrowsky har en alsidig kundekreds, der rækker lige fra industri, erhverv og offentlige institutioner til boligforeninger og den private sektor. Uanset hvor projektet skal udføres, så er nøgleordet kvalitet, og det samme er service. For Petrowsky er det vigtigt, at kunden er med lige fra start, gennem processen og til slut, så det bliver et fælles projekt, som alle er tilfredse med. Sammen med dig finder de den rigtige løsning for lige præcis din virksomhed, og der bliver ikke taget let på noget. Medarbejderne modtager løbende undervisning, så deres viden konstant er opdateret. Kontakt Petrowsky, hvis du mangler hjælp til VVS i Vejle.