Passer du godt på dine medarbejdere?

7

sponsoreret

Sidder dine medarbejdere en stor del af deres arbejdsdag ved computeren og arbejder med musen? Så oplever du nok, at en del af dem klager over, at de har ondt i armen, skulderen eller nakken. Hvis du har intentioner om at passe godt på dine medarbejdere, så burde du kigge nærmere på Mousetrapper.

Mousetrapper – en verden af ergonomi

Den svenske virksomhed Mousetrapper har siden 1994 været foregangsmænd inden for at udvikle ergonomiske produkter. De har hele tiden haft for øje, at deres produkter skal være ergonomiske samt være i stand til at modvirke og forebygge smerter. Hos Kontorsyd.dk har vi derfor valgt at forhandle Mousetrappers geniale produkter.

Derfor er det vigtigt at lægge vægt på ergonomien

Statisk arbejde, såsom arbejdet med en mus, hvor der konstant arbejdes med små gentagne bevægelser, har med at skabe problemer på den lange bane. Det starter ofte med, at musklerne bliver trætte for senere hen at udvikle sig til smerter i arm, skulder og nakke.

For at disse smerter skal have svære vilkår for at opstå, skal der indtænkes ergonomiske løsninger i produktet. Og derfor er det en fordel at vælge ergonomiske produkter til dine medarbejdere som for eksempel en mus fra Mousetrapper fra Kontorsyd.dk.

Ergonomiske produkter er en fordel på kontorer

Helt generelt er det en fordel at investere i ergonomiske produkter, hvis dine medarbejdere sidder foran computeren hele dagen. Udover computermus er det ligeledes vigtigt med en ordentlig stol, der støtter kroppen på bedst mulig vis samt eventuelt et hæve-sænkebord, så det er muligt at skifte mellem at arbejde siddende eller stående.