Pas på dine ører med propper fra Alpine

7

sponsoreret

Dine ører er et vigtigt redskab for at klare sig igennem livet. Derfor skal du passe på dem, mens du kan. Skån dem for høj musik med ørepropper fra Alpine.

Du kender det. Du står til en koncert, og kan knapt nok høre musikkens detaljer, fordi højtalerne spiller alt for høj. Og når du efter koncerten ligger i sengen, så piber det for dine ører, og stilheden føles mærkelig. Dine ører er slidte. Dette kan du afhjælpe med ørepropper fra Alpine.

Mange udsætter nemlig hørelse for et stort pres i flere situationer igennem livet, og det kan forvolde skade på den skrøbelige sans, der gør det muligt at nyde god musik og meget andet.

Alpine er et verdenskendt brand, der i årevis har designet og produceret beskyttelse til ørerne, sådan at uanset om det handler om koncertstøj, byggearbejder eller andre høje lyde, så kan vi få skærmet vores øer for unaturligt høj støj.

Ascon forhandler professionelt lydudstyr, men de går også op i, at du passer på dine ører, og derfor har de valgt også at have et bredt udvalg af ørepropper og høreværn fra Alpine både til børn og voksne.

Der er mange fordele ved at købe beskyttelse til dine ører, men en af de største er, at lyden, der slipper igennem beskyttelsen, er meget bedre, end hvis du ikke havde den på.