Opnå store besparelser på forbrugsafregningen i din virksomhed

7

sponsoreret

Er du virksomhedsejer, eller står du for den økonomiske balance i en virksomhed, arbejder du højst sandsynligt på at nedbringe de økonomiske omkostninger, der er forbundet med driften af en virksomhed. Og der er penge at spare, hvis din virksomhed energioptimerer med et CTS anlæg.

CTS er en forkortelse for Central Tilstandskontrol og Styring. Oprindeligt stammer CTS anlæg fra England, men takket være et internationalt samarbejde er det nu muligt for danske virksomheder at få glæde af alle fordelene ved de smarte anlæg, der kan give gode besparelser på forbrugsregningen.

Kort fortalt er løsningen med CTS anlæg en samlet innovativ løsning, der gør det muligt at styre, kontrollere og overvåge hvad der sker i mange rum og i flere bygninger i forhold til energiforbrug.

Løsningen tilbydes nu til danske virksomheder, der altså kan få glæde af at nedbringe omkostningerne energiforbrug. Løsningen tilbydes blandt andet af Lund & Erichsen, der har fået glæden af at være Trend Systemhus – en titel der dækker over et stort samarbejde med Trend, men også kompetencer og viden der skaber store resultater.

Formålet med CTS anlæg og et Trend Systemhus er at skabe komfort og besparelser for virksomheder, der ønsker at nedbringe udgifter til forbrug samt gøre noget godt for miljøet.