Mangler du en kededragt til kulden?

7

sponsoreret

Det er koldt at være arbejdsmand i vinterperioden, og derfor er det vigtigt med noget ordentligt arbejdstøj. Hos Trægården Kås kan du finde et stort udvalg af forskelligt arbejdstøj fra blandt andet mærket Kansas/Fristad.

Kansas/Fristad er tidligere kendt som de to brands Kansas og Fristad, og de er kendetegnet ved at lave arbejdstøj i høj kvalitet, der er nemt at bevæge sig i. De har blandt andet et stort udvalg af jakker med forstærkninger på albuerne og bukser med mange praktiske lommer. Sikkerhedstøjet fås i forskellige størrelser og i flotte farver, der kan ses på lang afstand.

Et andet mærke,  du kan finde hos Trægården Kås er Snickers Workwear, der er et førende mærke, der også er kendt for at fremstille avanceret arbejdstøj til håndværkere. Du kan eksempelvis finde håndværkerbukser, helbukser, shorts og jakker i mange forskellige størrelser. Noget af det, der er godt ved Snickers Workwear, er, at deres tøj er fremstillet af slidstærke materialer, og så har de samtidig et smart design, hvor der er tænkt på, at det skal være funktionelt og behageligt at have på i mange timer om dagen.

Hvis du er ude efter noget billigt arbejdstøj, så kig forbi Trægården Kås og se det store udvalg af tøj – så finder du måske lige præcis det, der passer til dit behov.