Mangler du billigt arbejdstøj?

7

sponsoreret

Er du på udkig efter billig arbejdstøj til dig selv eller måske både til dig og dine kollegaer? Hos Timetex har de tøj til private og erhverv, og de klæder dig på i den højeste kvalitet til billige priser.

Kvalitet til billige priser

Kender du Timetex? Timetex er en webshop, der forhandler arbejdstøj til både private og erhverv, så alle kan blive klædt godt på til billige priser. Timetex er et underfirma af Niels Mikkelsens Trikotagefabrik, som er næsten 100 år gammel, så du kan trygt stole på, at folkene bag ved, hvad de har med at gøre, så det er kvalitet, du får ind ad døren. Timetex forhandler forskellige brand, og så har de deres ”forsvarets boxershorts”, som de selv både forhandler og producerer. Hos Timetex er kundeservicen ikke at tage fejl af – har du spørgsmål og tvivl, bliver du rådet til de rigtige valg og det rigtige køb – du skal jo gerne komme igen. 

Hjælper med tryk og logo

Når du besøger timetex.dk, vil du både finde arbejdstøj til mænd og kvinder. De har alt fra caps, langærmet t-shirts og klassiske sweatshirts til hoodies, almindelige t-shirts og halsedisser. Er du på udkig efter tøj, hvor det er muligt at få trykt firmanavnet og logoet på, er dette ikke et problem. Timetex tager sig gerne af opgaven, og de hjælper gerne med at trykke eller brodere logoet og navnet på det valgte tøj. Der er ingen tvivl om, at det er høj kvalitet, der er tale om, og det samme kan siges om servicen. Hvis du er på udkig efter billigt arbejdstøj, er det helt sikkert Timetex, du bør besøge eller henvende dig til. Du vil ikke fortryde det.