Lydudstyr fra verdenskendte Furman

7

sponsoreret

Kunne du tænke dig noget lydudstyr, der holder? Ascon forhandler professionelt lydudstyr fra verdenskendte Furman.

Furman er et verdenskendt firma, og de kendte særligt for deres powerconditioners og sikringssystemer til fast installation og beskyttelse af sensitivt audio-gear.

Du kan være helt sikker på, at dit lydudstyr ikke går i stykker, når du handler Furmans produkter. De har i over 40 år renset strømforsyninger i de fleste hjem, og derfor kan du trygt stole på produkter fra Furman. Furman har desuden klienter over hele verden. De leverer til kendte musikere og derudover er de også med til at sikre lyden til store koncerter og festivaler verden over.

Ascon.dk kan varmt anbefale produkter fra Furman, fordi det altid er produkter af god kvalitet, og derfor kan du være sikker på, at du får noget, der holder og som du kan regne med.

Når du køber dit lydudstyr hos Ascon, så får du selvfølgelig både god service og grundig vejledning med oven i hatten. For de ønsker bare, at du skal købe noget, du bliver glad for. Klik dit næste produkt hjem fra Furman og få det leveret hurtigst muligt,  for at du ikke skal vente for længe på dit udstyr.