Januarudsalg på fiskestænger

7

sponsoreret

Har du kig på noget fiskegrej, du kunne tænke dig at få hjemskaffet, inden sæsonen starter? Så er det nu, du skal slå til hos lystfisk.dk, for om lidt starter januarudsalget.

Januarudsalg er perfekt til når man skal købe noget uden for sæson. Her bliver alverdens ting sat ned i pris, sådan at du kan få massevis af billigt fiskegrej og beklædning til absolut lavpris. Her finder du ganske alt til lystfiskeren! Udsalget starter 1/1-2019 og løber ind til 13/1, og her træder rabatkoden også træder i kraft!

De viste priser på webshoppen trækker der 20 procent fra ved checkout. Så hvis du har gået og kigget på noget fiskegrej, så er det i sandhed nu, du skal slå til. For man kan ligeså godt spare pengene, når muligheden er der.
Lystfisk.dk er en webshop, der har alt fra almindeligt og avanceret fiskegrej til tilbehør som waders og forskelligt beklædning. De har over 10.000 varenumre i vores butik i Randers, der ligger 2 minutter fra motorvej E45. Hvis du bestiller inden kl. 14 på webshoppen, så modtager du dine varer dagen efter. Der er altså lagt vægt på et stort udvalg og en god og hurtig service, så du ikke skal vente længe på at kunne komme ud at fiske.