Hvordan virker softphone, og er det rigtigt for min virksomhed?

7

sponsoreret

Den digitale tidsalder har ført til stor udvikling af de teknologiske fremskridt. Det har ændret måden, hvorpå forretningsprocesser udføres, hvordan medarbejdere kommer i kontakt med hinanden og samarbejder, og hvordan virksomheder interagerer med kunderne.

En af disse nye teknologier inden for erhvervstelefoni er blandt andet softphone. Så hvad er softphone, og er det en god løsning for din virksomhed?

Hvordan virker softphone?
Softphone er et program, der gør det muligt at foretage opkald med en computer ved hjælp fra en desktop-app. Der er mulighed for at gøre brug af softphone både via en Apple-computer og en Windows. Med softphone foretages der opkald til traditionelle telefonnumre.

For at bruge softphone skal du anvende følgende:

  • En computer.
  • Et headset (eller adgang til en mikrofon- og højttaler på din enhed).

Et headset anbefales for at sikre, at du får den bedst mulige lyd. Mens du muligvis har gode højttalere og en enhed, der optager din stemme godt, er der flere muligheder for omgivende støj til at forstyrre lydkvaliteten uden et ordentligt headset.

Du kan bruge enhver type computer (bærbar eller desktop), en smartphone eller endda en tablet. Så længe du kan oprette forbindelse til internettet, er alle disse muligheder tilgængelige for dig.

Er softphone noget for din virksomhed?
Softphone er en bærbar løsning, der er designet til at være intuitivt at bruge. Der er mulighed for at importere kontakter, foretage opkald, placere opkald på vent og mange af de almindelige funktioner, som mange virksomheder ønsker og forventer.

Softphone kan især være en oplagt løsning, hvis din virksomhed primært arbejder med eksterne medarbejdere.