Hav din e-cigaret med på farten nemt og sikkert

7

sponsoreret

Når du skal have din e cig med på farten, er der flere forskellige populære måder, hvorpå du kan have den med dig på en sikker og lettilgængelig måde. Ved at bruge disse muligheder sikrer du, at din e-cigaret ikke pludselig lækker i din lomme.

Brug et dekorativt etui, der hænger om din hals

Du kan få mange dekorative etuier, der kan hænges om halsen, så din e-cigaret altid er lige ved hånden. Med sådan et etui kan du vælge en model, der passer til din personlighed. Skal det være i en diskret farve, eller skal det være et farverigt etui? Du kan også have flere etuier i forskellige farver, hvis du ønsker dette.

Bælteetuier er en smart løsning

Hvis du bruger et bælte hver dag, er et bælteetui til din e-cigaret en ideel måde at opbevare den på. Disse små tasker til bælter fås blandt andet i læder. Du kan derfor få et bælteetui, der passer til lige præcis dit bælte.

Udnyt inderlommen i din jakke

Mange jakker er udstyret med en inderlomme, som sjældent bliver brugt til noget. I denne lomme er der plads til et helt almindeligt etui til en e-cigaret. Det er derfor en oplagt mulighed at udnytte denne lomme.

Cargobukser – optimale til e-cigaretter

Cargobukser er optimale, når du skal have din e-cigaret med dig på farten. Der er mange lommer i disse bukser, så der er masser af plads til både et etui med din e-cigaret og resten af dens tilbehør.