Har du husket at købe toiletrens?

7

sponsoreret

Har du en rengøringsvirksomhed? Det kan også være, du har en helt anden virksomhed, hvor du eller dine kollegaer står for rengøringen. For at komme bakterierne til livs kræver det gode rengøringsmidler. Køb toiletrens hos Vestergaard Nustrup. 

Specialister i rengøringsartikler

Er du en del af en rengøringsvirksomhed, har du sikkert allerede depoterne fyldt op med rengøringsmidler og -artikler, men engang i mellem kræver det en opfyldning, så du er klar til at komme rengøringen til livs ude i de danske virksomheder. Måske kender du allerede til Vestergaard Nustrup, eller måske er det første gang nu, at du hører navnet? Vestergaard Nustrup er en dansk virksomhed, og folkene bag er specialister i salg af billige rengøringsartikler. Med mere end 3.000 rengøringsartikler, er der helt sikkert alt det, du skal bruge til rengøringen. Er du i tvivl, eller har du spørgsmål, så hjælper de dig glædeligt med rådgivning, så du får fat i de helt rigtige artikler og midler.

WC-rens der virker

Alt efter hvilket rum og hvilket område, der skal rengøres, kræver det forskellige rengøringsartikler og -midler. Du har sikkert allerede helt styr på sæbe til gulvvask, støvsugere og poser dertil, mopper og udstyr til at værne om dig selv, når det kommer til hygejnen. Her er det vigtigt med latexhandsker og forklæder. Når rengøringen kommer til toilettet, kræver det også særlige midler, heriblandt wc rens. Vestergaard Nustrup har alt fra urinalblokke og spærrevæske til svanemærket wc rens og en stærk version heraf til den grove rengøring. Klik ind og find alt det, du har brug for til rengøringen.