Glæd dine medarbejdere med nye kontorstole

7

sponsoreret

Vil du glæde dine medarbejdere med nye kontorstole? Så læs med her! Hos Ergopartner har de et stort udvalg af ergonomiske kontorstole, der støtter kroppen, og dermed giver de, de bedste forudsætninger for en god arbejdsdag.

Skift stolene i tide

Er kontorstolene på arbejdspladsen ved at være gamle og godt slidte? Nogle har måske tendens til at udskyde køb af nye møbler som kontorstole, for ”de virker jo stadig”. Men selvom de ikke fejler noget ved første øjekast, kan stolens funktioner være slidte. Er det kvalitetskontorstole, som skulle passe på medarbejderens krop, når stolen er i brug, kan det være nødvendigt at udskifte de gamle stole, fordi de funktioner, som ellers skulle gøre dem bevægelige og behagelige, lever på sine sidste dage. I stedet for at udskyde købet af nye kontorstole, er det med at få det gjort, så dine medarbejdere ikke lider overlast på deres kroppe. Jo hurtigere, de får nye og funktionelle kontorstole, jo hurtigere får du dine glade medarbejdere igen.

Støtter kroppen

Når du skal finde nye kontorstole til dine medarbejdere, er det oplagt at tage et kig forbi Ergopartners webshop. De har et stort og bredt sortiment med kontorstole med forskellige funktioner og i forskellige designs. Du kan blandt andet få stole med og uden armlæn eller nakkestøtte samt stole med forskellige rygstøtter. Fælles for kontorstolene hos Ergopartner er, at de er i høj kvalitet, og så er de både funktionelle og praktiske. De støtter kroppen på bedste vis, så hver af dine medarbejdere har de bedste forudsætninger for at undgå smerter og dermed have en god dag på arbejdspladsen.