I-GIS fra Risskov har udviklet 3D software til grundvandsforvaltning

7

sponsoreret

Det er nu muligt at forvalte grundvandet på en ekstremt smart måde. I-GIS, der udgår fra Risskov, har udviklet et webbaseret program til at spore grundvandsdepoter. 

På baggrund af 20 års bæredygtig grundvandsforvaltning har GeoScene 3D udviklet det webbaserede data management system GeoSuite. Det er udviklet specielt til Californien og er i overensstemmelse med deres SGMA lovgivning, og formålet er at få et indgående kendskab til hydrogeologien og altså forvalte grundvandet på bedste måde.

GeoSuite gør det muligt at dele, fortolke, rapportere og meget mere. Det er omhyggeligt udviklet og designet til at sikre en strømlinet arbejdsproces, og så giver det brugeren det komplette sæt af værktøjer, der er brug for, for at vandforvaltningen kan lade sig gøre.

GeoSuite samler alle dine rumlige data på en platform, og det er altså både informationer om borehuller, genopladnings- og bundfaldsdata, geofysik, punktdata og meget mere. Programmet indeholder mange avancerede data, men det er samtidigt meget nemt at lære at bruge, og det håndterer alle dine data på en meget sikker måde.

I softwaren/programmet finder du et interaktivt kort, der giver dig et komplet overblik over enhver vandforvaltningsopgave, og du får altså ubegrænsede muligheder for stor eller mindre kortlægning, både til intern brug eller til servering af data til eksterne interessenter. Kig forbi hjemmesiden for mere information.