Form din have med græskanter

7

sponsoreret

De holder uønskede skud fra græsset væk fra de steder, som du ikke ønsker, at græsset skal vokse. De stikker så dybt ned i jorden, at rødderne fra græsset ikke kan skyde henover det indhegnede sted. Græskanter er ganske enkelt en gave til alle haveelskere.

For mange er havearbejde den rene terapi. Mange dansker elsker at komme i haven og pusle med både blomsterbed og ukrudt. Hækkene skal klippes, træerne skal vokse tæt, blomsterne vandes og græsset skal klippes. Det er et stort arbejde at passe sin have, da der altid er mange gøremål på afkrydsningslisten, før man er færdig.

Men tænk engang, hvis du kunne slippe for at hakke uønskede græsskud væk fra dine blomsterbed? Græs vokser typisk vildt, og derfor oplever mange at de skal bruge tid på at fjerne de vildtvoksende skud fra blomsterbed.

Men nu kan du selv anlægge din have med græskanter. Græskanterne sikrer dig den fineste have helt uden uønskede græsskud, der forstyrrer synet, når du nyder dine blomsterbed. Der er ingen tvivl om, at græskanterne vil sikre dig mere tid til at nyde haven i stedet for at ordne den fri for ukrudt hele tiden.

Græskanter kan fås i mange forskellige udformninger. Derudover kan du anskaffe dig græskanter i alverdens materialer. Mange vælger den grønne græskant, da den går i ét med græsset. Når man bruger den grønne græskant, så skjuler man kanten på bedste vis, da den blander sig med omgivelserne.

Hvis du endnu ikke har fået fingrene i græskanter til din have, så kan du blandt andet købe dem lige her: https://www.lyngeshop.dk/graeskant. Det er aldrig for sent at pryde sin have med orden og snorlige kanter.