Find den rette luftventil

7

sponsoreret

Ventiler, der bruges til styring af kraftudtag, har til formål at styre og kontrollere gennemstrømning.

En luftventil anvendes i hydrauliske systemer blandt andet i forbindelse med transport – lastbiler, busser og personbiler – og landbrugsmaskiner og maskiner i industrien, det kan være for eksempel kraner eller tip. Ventiler har som overordnet funktion at åbne og lukke for tilførsel af luft eller af væske, typisk olie i denne sammenhæng, som ledes til forbrugs-stedet. Hver enkelt luftventil og kontakt har forskellige egenskaber, og det kræver derfor faglig ekspertise at vælge.

En sådan faglig ekpertise findes hos bl.a. JO Hydraulics. JO Hydraylics tilbyder mange forskellige luftventiler og kontakter og kender alt til deres anvendelse i forskellige sammenhænge, uanset om vi taler transport eller industru. Luftventiler forhandles hos JO Hydraulics, som har deres fysiske adresse i Skanderborg, og hvis’ webshop altid har åbent i hele Danmark. JO Hydraulics rådgiver med glæde om deres store udvalg af både luftventiler, luft-kontakter og andre ventiler, og kan forklare hvilken ventil der er brug for til dit behov. De er eksperter i alle hydrauliske systemer og har et kæmpe sortiment.

Det er blandt andre den solide italienske producent OMFB Hydraulic Components, der leverer Sandwich ventiler slimline og som leverer luft pto kontakter til JO Hydraulics sortiment.