Farverige sofaer til de små

7

sponsoreret

Mangler børneværelset nye møbler, eller skal der tilføjes en børnesofa til stuen? Hos RANPLAY.dk finder du et stort udvalg af både børnesofaer- og senge i alverdens farver, så børnene kan sidde i deres helt egen sofa.

Hygge i børnehøjde

Hos RAN-PLAY finder du et stort udvalg af børnesofaer i ekstra høj kvalitet, der uden tvivl vil være et hit hos de små. Sofaerne fås i forskellige størrelser, nemlig både i en siddehøjde på 27 cm og 37 cm, så der er til de 2 til 6-årige samt de 6 til 10-årige. Derudover kan de passe til alle rum, da du kan vælge mellem en almindelig og hjørnesofa. Har du flere børn er der topersoners og til flere, så alle kan være med til at hygge foran fjernsynet. Uanset om den er til stuen eller børneværelset kan du få i farver, der passer til ethvert rum, som samtidig er i glade farver. Blandt andet kan du få blå med gult, grønt og rødt mønster eller helfarver i blå, gul og rød.

Populære til institutioner

Er du i stedet på udkig efter en sofa eller flere til børneinstitutionen, er møblerne også yderst populære hertil. Stofferne er af høj kvalitet, så du roligt kan lade børnene nyde sofaerne uden bekymringer om, at det skulle gå i stykker. Derudover er selve sofaerne med skum i, så de er bløde og komfortable, og hvis du har særlige ønsker til skum, kan du henvende dig. Uanset om det er til børnene hjemme eller til institutionen, får du en kvalitetssofa, som børnene vil elske.