Få lavet en støjmåling af din virksomhed

7

sponsoreret

Hos Eurofins Miljø Luft er de specialister i at hjælpe virksomheder med at opnå det bedst mulige arbejdsmiljø, så deres medarbejdere kan få de bedste forudsætninger for at trives på arbejdspladsen. En af de vigtigste ting for at trives er støjniveauet – se mere her.

Mindre støj, mere arbejdsglæde

De fleste har oplevet en kollega, der snakker lidt højere end andre, og andre har haft den forkerte plads på kontoret i forhold til støj fra maskiner og forbipasserende kollegaer. Uanset hvad der har forstyrret dig på din arbejdsplads, så ved du højst sandsynligt, hvad støj kan gøre for din indsats og trivsel. For nogle mennesker kan støj og forstyrrende elementer på arbejdspladsen være så forstyrrende, at det bliver svært at udføre sit arbejde tilfredsstillende, både for dig selv, men også i forhold til arbejdsgiveren. Det er en uholdbar situation for begge parter i længden. Heldigvis er der gode råd til at ændre på den manglende arbejdsglæde, og et af dem er en støjmåling fra Eurofins Miljø Luft.

Finder den rette løsning

Med en støjmåling fra Eurofins Miljø Luft har din virksomhed mulighed for at finde ud af præcis, hvilke elementer på arbejdspladsen, der er mest forstyrrende. Når først synderen er fundet, hjælper de dig med en løsning for at undgå støjen for at opnå et bedre arbejdsmiljø. Eurofins Miljø Luft har mange års erfaring med disse opgaver, og de kan hjælpe din virksomhed med mange typer støjmålinger. Uanset hvad det er for en lyd, der forstyrrer jer på arbejdspladsen, er det med at kontakte Eurofins Miljø Luft, så I kan få bugt med problemet.