Få en smuk og smart belysning i dit hjem med Nanoleaf

7

sponsoreret

Nanoleaf er et intelligent og smart produkt, der giver en helt ny type af belysning. Med Nanoleaf kan du designe dit hjem ekstra smart med lyskilder, som giver den mest optimale belysning i forhold til dine behov. Det er uanset, om du skal bruge belysningen til at arbejde, game eller slappe af.

Med Nanoleaf kan du vælge mellem flere forskellige produkter. Du kan eksempelvis give dig i kast med enten Nanoleaf Aurora eller Nanoleaf Canvas.

Hvad er Nanoleaf Aurora?

Nanoleaf Aurora er en trekantet variant, hvor der medfølger enten ni eller 15 paneler, hvis du køber en startpakke. Disse paneler kan du nemt og hurtigt sætte op på væggen med hjælp fra det medfølgende tape.

Du kan helt selv vælge, hvordan de skal placeres. Har du brug for flere, er det altid muligt at tilkøbe flere paneler til dit hjem.

Det kræver ikke en Wi-Fi-tilslutning for at få Nanoleaf Aurora til at fungere. Dog anbefales det, da det giver dig flere muligheder. Panelerne kan skifte i mange forskellige farver, hvorfor du kan give helt nyt liv til det pågældende rum.

Hvad er Nanoleaf Canvas?

Nanoleaf Canvas er den firkantede version, der kan sættes op på flere forskellige måder ligesom den trekantede udgave. Denne type ligner dog lidt mere almindelige fliser end den trekantede.

Derudover kommer Nanoleaf Canvas med flere muligheder end Nanoleaf Aurora. Desuden kan du købe startpakker med denne model, så du kan komme i gang hurtigt med alle de rette ting. Har du igen brug for flere paneler, er det altid muligt at tilkøbe dette.