Få drømmen om en lækker bil opfyldt

7

sponsoreret

Har du altid haft drømmen om at eje en ekstra lækker bil, eller er tanken netop opstået? Uanset hvad så kan du hos Fleggaard Auto flexlease en bil til næsten det halve af købsprisen. På fleggaardauto.dk kan du se mere om fordele ved flexleasing.

Flexleasing giver mening

Mange drømmer om en bil, der kan lidt ekstra og er lidt mere lækker end de andre biler, men priserne på de lidt ekstraordinære biler kan være svære at få råd til. En løsning på dette kan være en flexleasingaftale, hvor du slipper for at betale den dobbelte pris, som du skulle betale, hvis bilen var med danske plader. En sådan aftale betyder nemlig, at du kun skal betale registreringsafgift, hvilken fordeles over perioden, hvor bilen leases. Afgiften udregnes efter bilens kilometerstand samt bilens alder, ligesom registreringsafgiften på bilen medregnes. Flexleasing kan hurtigt betale sig, hvis du er interesseret i at købe en lækker bil, der ellers ville være dyrere, hvis du skulle købe den fra ny. 

Store fordele

Ved flexleasing er der både fordele og ulemper, men fordelene er flest og indeholder følgende:

  • Der er mindre kapitalbinding ved en leasingaftale
  • Du sparer penge på afgiften
  • En flexleasingaftale gør, at det bedre kan betale sig ofte at skifte bilen ud end ved en købebil
  • Du får nemmere ved at sælge bilen efter end leasingaftale
  • Der er mindre værditab og billigere forsikring

Fordelene er altså mange, så har du en drøm om at køre rundt i en lækker og dyrere bil, har du hurtigere mulighed for det med en flexleasingaftale.