Et segboard er dit nye urbane og smarte transportmiddel

7

sponsoreret

Har du brug for at imponere vennerne eller vil du bare gerne nemt og hurtigt fra A til B, så er et segboard fra segboard.dk et rigtig godt valg.

Har du altid drømt om at eje et lille tohjulet, eldrevet køretøj, der bliver styret med fødderne? Så er det på segboard.dk, at du kan finde dit næste segboard, der findes i et kæmpe udvalg af farver og modeller.

Når du har valgt den rette model, så er det også muligt at købe en masse forskelligt ekstraudstyr til boardet, såsom silikone covers, segboard stick eller en hoverkart, der gør det muligt at ombygge segaboardet til en eldreven trehjulet go-cart. Det bliver aldrig kedeligt at køre på segboard.

Bare rolig, sikkerheden er i top

De segboards, der bliver solgt hos segboard.dk er dels CE-mærket og dels gennemtestede og certificeret af den danske test-virksomhed DELTA, som foretager varetest for en lang række af firmaer og offentlige instanser. Deres segboards overholder EMC-lovgivningen, hvilket betyder at der ikke er fare for, at boardet bryder i brand, hverken under opladning eller kørsel.

Segboards kan køre mellem 10-12 km/t og en opladning holder 20-25 kilometer.