Er du lydfølsom, når du sover? Få lydabsorberende ørepropper hos Japebo.dk

7

sponsoreret

Kender du til lydfølsomhed, når du sover? I så fald er du ikke alene, og derfor er det muligt at købe lydabsorberende ørepropper, så du er sikret ro, når du skal sove.

Måske du bor i et lejlighedskompleks, hvor over- eller underboen har skrigende børn, hører høj musik eller holder fester til sent ud på natten. Måske du har et vækkeur eller vægur, der har en tikkende lyd. Eller måske din partner snorker så meget, at du har svært ved at falde i søvn.

Der kan være mange grunde til, at der er forstyrrende lyd, når du skal sove. Og de fleste mennesker kan være enige om, at der ikke findes nogen bedre følelse end den, der kommer af at være veludhvilet. Mange oplever at blive forstyrrede at lyde, når de skal sove, og er man rimelig lydfølsom, så kan det være et stort problem at få sin nattesøvn. De lydmæssige forstyrrelser er søvnens fjende nummer ét. Selv under søvn kan hjernen registrere lyde, og for dem som sover meget let, kan det også føre til opvågninger i løbet af natten, hvis der er forstyrrende lyde. Faktisk estimeres det, at cirka 20 % af den danske befolkning har problemer med at falde i søvn

Heldigvis findes der ørepropper udviklet til søvn, som er specialdesignet til at dæmpe støj fra omgivelserne. Alpine SleepSoft er nogle af de bedste på markedet, og de kan fås hos Japebo.dk. Du kan både finde universelle og formstøbte ørepropper, og de har forskellig effekt alt efter hvor lyddæmpende, de skal være.