En rygsæk kan være forskellen på liv eller død

7

sponsoreret

I sikkerhedsindustrien, for politifolk og militærfolk, er alt udstyr kritisk. Man er ikke klar til mission med en selvlysende rygsæk.

Rygsækken skal selvfølgelig være camoufleret og have beskyttelsesfilm og en yderst praktisk indretning til elementer som altid skal være ved hånden. Det kan være til skriveredskaber, kreditkort og identifikationskort, dokument-opbevaring og ikke mindst skal den have en gennemsigtig lomme til en Touch Pad.

Netop de egenskaber har Tasmanian Tiger rygsæk som forhandles af danske Tacout.dk som har erfaring fra politiet og frasikkerhedsbranchen. Deres mission er at forsyne hverdagens helte og heltinder med tøj og udstyr af den højeste kvalitet, som ikke alene er pålideligt og gennemtestet til virkelighedens barske realiteter, men som også er funktionelt og moderne. Professionelle i fronten bør ifølge Tacout altid være ”klædt korrekt på” til at møde alle udfordringer, hvad enten det er til træning, i fritiden eller i de helt skarpe ekstreme situationer, hvor liv og død er på spil.

Tasmanian Tiger rygsækken er kun een ud af flere forskellige typer tasker, som er beregnet til høj sikkerhed og funktionalitet. Samme leverandør laver også mindre taske-typer, bæltetasker til medicinsk udstyr og dokumentmapper bl.a.

Tasmanian Tiger er en tysk virksomhed der siden 1980 har leveret sikkert udstyr til militær og politi.