Dukker, der stimulerer fantasi, følelser og færdigheder

7

sponsoreret

Store børn skal have store dukker. Our Generation laver dukker til børn fra 4 år og op, der kan styles og passes på.

Børn bliver tiltrukket af dukker, fordi de kan passe på dem, give dem tøj på og snakke til dem. Og det kan faktisk være med til at stimulere både børnenes fantasi, deres følelsessanse og deres sprogfærdigheder. Samtidig udvikler de også sociale færdig som blandt andet empati, og det er utrolig vigtigt at tale til børns empatiske følelser, fra de er helt små.

Our Generation har lavet en fin serie af dukker, der især passer til børn fra 4 år og op. Dukker fra Our Generationbliver lavet i høj kvalitet til rimelige priser, og så er de hele 46 cm høje, hvilket betyder, at det hører til kategorien “de store dukker”. De har livagtige ansigtsudtryk og en blød krop, og samtidig kan de stå selv. De er lavet som små kopier af piger, så de har langt hår, der kan sættes på alle mulige forskellige måder, de har deres egen personlighed og tilbehør, og så kan man altid få nyt tøj til dukkerne.

Du kan blandt andet finde Lily Anna, der er en af de fantastiske Our Generation deluxe dukker, som kommer med et ekstra sæt tøj og lidt tilbehør. Lily Anna har langt lyst hår, der er sjovt at sætte i forskellige frisurer, hun elsker at ride og kommer derfor med et komplet sæt ridetøj, og kan hun også lide at have en flot pink festkjole og sko på.