Det skal du overveje ved køb af et brusearmatur

7

sponsoreret

Er du i gang med at renovere dit badeværelse eller skal brusearmaturet skiftes ud med et nyt? Så er der nogle ting, du bør overveje, inden du foretager et køb. Et brusearmatur er nemlig ikke blot et brusearmatur; det kommer med flere funktioner, hvor du kan vælge, om du ønsker det ene eller det andet.

Skal brusearmaturet have en omskifter og en termostat?

Vælger du et brusearmatur med omskifter fungerer det som et blandingsbatteri til flere armaturer i dit badeværelse. Herved kan du selv styre, om du ønsker, at der skal komme vand fra et sted eller et andet.

Samtidigt kan du få brusearmaturer både med og uden en termostat. Selvom de fleste nye brusearmaturer i dag er forsynet med en termostat, kan du også sagtens finde nogle modeller uden. Har brusearmaturet en termostat, kan du selv vælge den temperatur, der er bedst for dig.

Hvilket design skal brusearmaturet have?

Et nyt brusearmatur skal naturligvis ikke blot have de rigtige funktioner, det skal også se ud på den måde, du ønsker. Du finder brusearmaturer i forskellige materialer og farver, så du kan finde en model, der passer godt ind på dit badeværelse.

Når det kommer til materialer og farver, kan du både finde krom og rustfrit stål, som er det mest populære. Men du kan ligeledes vælge eksempelvis messing. Ønsker du ikke det klassiske metalliske look, eller matcher det ikke resten af din indretning på badeværelset, er det muligt at vælge et hvidt eller sort brusearmatur.