Der er ingen grænser for, hvad du kan med en 3D-printer

7

sponsoreret

Flextek arbejder med en af verdens førende maskinproducenter, der laver 3D-metalprintere. Her er der nærmest ingen grænser for, hvad en printer kan.

SLM Solutions er en af de mest førende på området, når det gælder metalproduktionsteknologier.

Derfor er Flextek glade for at kunne sælge deres SLM Solutions’ 3D-metalprintere, der er baseret på additive metalproduktionsteknologier. Det betyder rent praktisk, at du kan flytte den geometriske grænse for, hvad du bearbejdningsmæssigt er i stand til med råmaterialet.

3D print er en metode, der giver producenten mulighed for at producere emner, der har helt nye funktioner og som samtidig er vægtmæssigt lettere. Eksempelvis er det muligt at indbygge kølekanaler i emnet, ventilblokken kan opbygges med kanaler på kryds og tværs, og værktøjet til plaststøbning kan opbygges med kølekanaler, sådan at varmen let og hurtigt kan gennes væk fra emnet.

Det betyder generelt set, at 3D-teknologien kan forkorte tiden til produktudvikling, og så giver den også besparelser på støbeværktøjer.

SLM Solutions har tre maskiner på dette område, og den modermaskinen er bygget med fire lasere, der kan overlappe hinanden, hvilket gør, at maskinen kan producere store emner. Det er der ikke andre 3D-metalprintere på markedet, der kan.

Hvis du vil vide mere, så se mere på Flexteks hjemmeside, hvor der er masser af information, og de hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning for dig.