Dansk ingeniørvirksomhed leverer populære kvalitetsprodukter til industri

7

sponsoreret

Sigma, der er en dansk ingeniørvirksomhed med adresse tæt på Kolding, har i mere end 40 år designet og produceret innovative kvalitetsprodukter- og maskiner til forskellige industrier. 

Både fødevareindustrien, medicinalindustrien og kosmetikindustrien samt den kemiske- og tekniske industri kan få glæde af produkterne fra Sigma.

Takket være virksomhedens store erfaring inden for håndtering, dosering og blanding af væsker med lav viskositet samt væsker med høj viskositet er det blevet muligt at fremstille attraktive maskiner til favorable priser.

Arbejdet hos Sigma, der ligger i Aagaard tæt på Kolding, arbejder i overensstemmelse med ISO 9001 standarderne, og siden 1970 har selskabet arbejdet med en bred vifte af design-, fremstillings-, leverings- og serviceopgaver i forhold til forarbejdning og blandingsteknologi.

Al administration foregår fra adressen i Aagaard, men takket være et stærkt netværksarbejde med professionelle underleverandører får kunder hos Sigma Danmarkaltid høj kvalitet, innovative løsninger og attraktive priser i forhold til konkurrenterne på markedet.

Ingeniørvirksomheden producerer blandt andet kompensatorer, procesanlæg, mixere og andre specialprodukter, som du kan læse mere om på deres hjemmeside.