Beskyt din bolig: Bestil et huseftersyn

7

sponsoreret

Mk consult byg har stor erfaring med at se huse efter i krogene, inden de skal skifte ejer. Og det er vigtigt, for at du som sælger ikke kommer til at hæfte for oversete skader.

Hvis du står og skal sælge enten dit hus, din lejlighed, dit sommerhus eller noget helt fjerde, så er det vigtigt at få set huset efter, før overdragelsen sker. På den måde kan du nemlig få lavet en tilstandsrapport, der beskriver bygningens faktiske tilstand på salgstidspunktet.

Et sådant dokument er vigtigt, fordi du som sælger opnår større tryghed ved overdragelsen af huset, hvis du ved, at bygningens faktiske tilstand er beskrevet i detaljer. Får du et huseftersyn, så kan du også tegne en ejerskifteforsikring, og den gør, at du ikke skal hæfte for eventuelle skjulte skader i boligen. På den måde bliver du frigjort for udgifter på den front i hele 10 år.

Huseftersynsordningen er lavet for at beskytte køber og sælger mod økonomiske overraskelser i forbindelse med køb og salg af huse. For det er nemlig dig som sælger, der har ansvaret for boligen. Og hvis du gør brug af huseftersynsordningen, og dermed får en tilstandsrapport og en elrapport ud af det, så kan du trygt overlade dit hus til en ny ejer.

Mk byg consult vil gerne stå for huseftersynet på din bolig. De har mere end 20 års erfaring i branchen, så her er du sikret grundighed og kvalitet, og derfor kan du være sikker på, at der ikke er noget, der bliver overset.