Afhjælp tunge løft med motoriserede maskiner

7

sponsoreret

IMMO startede i 1967 med fokus på produktion af el scootere. Mere end 50 år efter producerer og udvikler vi stadig el scootere, men der er sket meget gennem årene – med vores viden og kompetencer i dag, bestræber vi os på at være kompromisløse, miljøvenlige samt bæredygtige.

Høj kvalitet, miljøvenlig og omstillingsparat er blot nogle af nøgleordene. 

Hos IMMO Denmark ser vi flere aspekter af samme sag, men går aldrig ned på udvikling, produkt eller vores kunder. Alle faktorer tænkes ind i produkt og indkøb for at få mest muligt ud af vores produkter.

I dag udvikler og producerer vi motoriserede maskiner som kan skubbe, trække og løfte, og har til formål at afhjælpe tunge løft. Vi tror på høj kvalitet og så er vi samtidig omstillingsparate. Alle produkter udvikles og bygges på egen fabrik, syd for Vejle.

Hos IMMO Danmark har i dag udviklet os til at være en brugerdreven og innovativ producent af standardprodukter og skræddersyede løsninger til danske og internationale kunder.

Programmet af standardløsninger bliver konstant udvidet, mens vi i høj grad også arbejder på innovative og individuelle skræddersyede løsninger til den offentlige, såvel som den private sektor. En øget fokus på arbejdsmiljøet har sat skub i væksten og skabt muligheder for Vejle virksomheden.

Et overordnede mål hos IMMO Denmark er at mennesker skal kunne bevæge sig, som de ønsker og det skal være uanset krop. Samtidigt skal vi sikre os at private, såvel offentlige kunder en god ROI gennem optimering af arbejdsprocesser.