Ægte køreglæde med Mercedes

7

sponsoreret

En unik bil af høj kvalitet. Det er, hvad du får ved leasing mercedes. Hos FindLeasing.nu finder du et meget stort sortiment af biler fra Mercedes, så det er muligt at finde præcis den bil, du søger, eksempelvis en kassevogn, firehjulstrækker, familiebil samt sportsvogne.

Privat-, erhverv- og flexleasing

FindLeasing.nu er en virksomhed, der gør det muligt for enhver at lease en bil. Det er en portal, der samler en lang række biler og deres forhandlere, så du nemt og hurtigt kan finde frem til den Mercedes og den leasingmetode, der er bedst for dig og dit budget. Er du på udkig efter en bil, hvor der er plads til hele familien, en smart bil, der vil tiltrække opmærksomhed på vejene, ligesom en sportsvogn vil, så er Mercedes det helt rigtige bilmærke at rette øjnene mod.

For de forskellige biler er det muligt at lease for private, ligesom det er en mulighed på erhvervsfronten, hvad end der er tale om en af de allerede nævnte biler, eller varevogne, minibusser eller måske taxaer, hvilke der er særligt populære inden for branchen. Herudover er også flexleasing en mulighed, hvor bilens afgift betales pr. måned, hvilket betyder, at den er uden afgift.

Kvalitetsbil

Mercedes er et tysk bilmærke, der blev registreret i 1902. I 1926 blev en sammenlægning til med de to virksomheder Daimler-Motoren-Gesellschaft og Benz & Cie, under navnet Daimler-Benz AG, hvor Daimler valgte at sælge sine biler under Mercedes. Firmaets logo er den velkendte stjerne af tre spidser, der symboliserer tiderne, hvor virksomheden både leverede motorer til lands, til vands og i luften. Når du vælger at lease en Mercedes, får du en bil i allerhøjeste kvalitet.