2 AKSLEDE ERHVERVSTRAILERE I HØJ KVALITET

7

sponsoreret

Trailerforums to akslede trailere fås i rustfrit stål, med og uden bremser, og for flere modellers vedkommende følger der udstyrspakke med, indeholdende f.eks. flad presenning, oplukkelige sider m.m. Ekstraudstyr til din trailer kan tilkøbes alt efter dine behov. De toakslede trailere findes bl.a. med netgitter, som kan monteres og afmonteres uden brug af værktøj.

Erhvervstrailere kan være til mange formål, og hos Trailerforum har vi et stort sortiment, hvor hver trailer har særlige egenskaber både i materiale, størrelse og lastevne. Uanset hvad kravene er, står vi klar til at rådgive og vejlede, så den rette trailer bliver fundet.

2 AKSLEDE TIL ETHVERT FORMÅL
Hos Trailerforum har vi alt fra båd- og hestetrailere, maskintrailere, tiptrailere, køle/frysetrailere til lukkede trailere, ligesom vi har et stort udvalg af tilbehør og reservedele dertil. Vi sælger både til private og til erhverv, og med 13 års erfaring i påhængskøretøjer står vi klar i vores butik i Hørning til at rådgive og vejlede på allerbedste vis, ligesom vi altid er kontaktbare via telefon og mail. Ønsker du en to akslet erhvervstrailer, så kontakt os gerne, og spørg gerne efter kampagnemodeller eller andre særlige tilbud på en trailer der matcher dine behov.